Last opp ETIM egenskaper via Excel

For å laste opp ETIM egenskaper via Excel må man først eksportere varene det gjelder.

Marker varene og trykk på knappen Eksport:

Velg attributtgruppe ETIM egenskaper og trykk på knappen Eksport.

Eksportfilen lastes ned.

Varene fordeles i Excelfilen per ETIM klasse, med et ark per ETIM klasse:

Noen datafelter har nedtrekksmenyer, for eksempel EF025109 - Overflatebehandling

Det finns også “åpne” datafelter (uten nedtrekksmenyen) for umeriske verdier.

OBS! Ikke bruk sortering i Excel. Dette vil medføre problemer med nedtrekkslistene på egenskaper som har dette.

Lagre filen med ETIM egenskaper og last den opp i NOBB Leverandør, se her.