Hvordan lage ByggDokumentasjon

Prosjektet nærmer seg ferdigstilling og du skal til å lage sluttdokumentasjon til din kunde. I ByggDok har vi valg å kalle det ByggDokumentasjon.

Klikk deg inn på prosjektet du ønsker å lage en Byggokumentasjon på.

Den første boksen til venstre viser prosjektets navn og hvor mange unike varer som er registrert kjøpt på dette prosjektet,

Den andre boksen viser tidligere Generert ByggDokumentasjon. Du har mulighet til ved senere tilfelle gå tilbake og hente frem dokumentet, har du oppdatert dokumentet flere ganger vil alle tidligere versjoner legge seg her.

Siste boks er Dokumentmapper, her ligger alle dokumenter som er koblet til de varer du har kjøpt på prosjektet.