Gi tilgang til andre håndverksgrupper du jobber med

I Dokumentmapper kan du invitere andre håndverkere du jobber sammen med f.eks. en elektriker eller rørlegger, de får da tilgang til å legge inn sine dokumenter i ByggDok. Dette er for de som enda ikke bruker http://Boligmappa.no

I dette tilfelle gav vi tilgang til en mappe som vi har opprettet som heter Flis (2).  (Se bild over hvordan du lager en ny mappe). Ved å trykke på person ikonet (1) kan det gi tilgang til andre deltagere. Fyll ut mailadresse og opprett tilgang (3). Denne personen får kun tilgang til mappen Flis, ikke noe annet.

Du vil dermed underlette din jobb med å samle inn dokumentasjon til prosjektet når alle dine underleverandører kan legge dokumentasjonen direkte inn her.