Hvordan splitte opp varene i flere moduler via Excel

I noen tilfeller kan det være behov for å flytte varer til en ny modul som følge av endringene i varegruppestrukturen. Dette er aktuelt dersom f.eks. én varegruppe erstattes av to eller flere nye.

For å få til dette må man gjøre følgende:

1. Opprett den nye modulen som du ønsker at varene skal flyttes til: https://support.byggtjeneste.no/nnl/opprett-ny-modul

2. Fyll inn alle data som gjelder for modulen. Trykk på Lagre

3. Angi varegruppe i feltet Fremtidig varegruppe. Merk at feltet Fremtidig varegruppe kun vil vises dersom du kobler den til en utgående varegruppe.

1. Lagre modulen, den vil automatisk bli publisert

2. Eksporter varene som skal flyttes til en ny modul. Velg attributtgruppe Varedata og Varedetaljer:

1. Legg inn fremtidig NOBB modulnummer i kolonne M. Lagre fil.

2. Last opp fil: https://support.byggtjeneste.no/nnl/last-opp-varer-varer