Gi Betingelser utfyllende informasjon

Noen leverandører opererer med flere alternative rabatter på samme varegruppe/varer. Dette kan være rabatter som avhenger av:

• Kvantum (mengde) på ordren

• Leveringstype (byggeplass, lager osv.)

• Soner (beliggenhet)

• Forpakning (bestilte enheter)

Leverandører som har denne typen betingelser kan registrere dette som en mer avansert informasjonen på Rabattbetingelse. For å se disse betingelser, klikk på pila ved Betingelser for å se mer informasjon.

Merk at disse feltene kun er aktuelle for leverandører som har denne typen rabatter. Dersom du kun opererer med én gjeldende rabatt per nivå, trenger du ikke å fylle ut noe her.