Last opp moduler (Moduler)

Gå til menyen Moduler, velg Last opp moduler.

Her kan man som vist på skjermbildet nedenfor:

1. Laste ned mal fra NOBB Leverandør eller fra kunnskapsbasen

2. Opprette nye moduler fra Exel

3. Oppdatere eksisterende moduler fra Excel

4. Last opp

NB! Filen med de nye modulene blir ikke importert hvis det finnes feil i den. Dvs. man må korrigiere i import-filen og laste opp moduler på nytt.

Ulike feilmeldinger ved modul-import:

• Mangler påkrevd felt: Alle kolonner i import mal må angis

• ETIM-klassen er ikke definert for produktgruppen.

Her finner du oversikten over NOBB varegruppestruktur og ETIM: https://support.byggtjeneste.no/nr/1-3-nobb-regelverk-forvaltning-av-etim-klassifikas

• Varegruppen finnes ikke