Søk etter NOBB nummer/moduler/grupper i NOBB Kontrakt

I varegruppe hierarkiet er det kun nivåer som har rabatt/nettopris som er synlige når man ekspanderer avtalen. Med søkefunksjonen “Søk i avtale” (1) kan du søke opp gruppe nr /modul nr/nobb nr i avtalen ved å skrive inn nummeret i søkefeltet.

Om du for eksempel ikke finner et NOBB nr eller modul nr i NOBB Kontrakt avtalen, kan du bruke feltet “Søk i avtale»(1) og huke av boksen «Søk i leverandør» (2). Da vil du i hierarkiet finne hvor nobb nr eller modul ligger.

Alternativ kan du stå på leverandørnivå (1), høreklikke og hent alle overgrupper (2) , undergruppe, varegruppe osv. for å finne finne frem.

Vær oppmerksom på at det kun er produkter med indekspris som er synlige i NOBB Kontrakt.