Hvordan se om dine moduler og varer er berørt av endringene

Dersom du har moduler som ligger i varegrupper som er berørt og som endres 1 til mange, vil disse vises på Hjem-siden som markert nedenfor.

Moduler som vises i denne oversikten må leverandøren selv koble til fremtidig varegruppestruktur. Dersom oversikten er tom, trenger du ikke gjøre noe.

Oversikten over varene er mest til informasjon, da kobling til fremtidige varegrupper gjøres på modul-nivå.

Vær obs på at moduler som flyttes 1 til 1 ikke vil vises i denne oversikten. For å se disse modulene må du kjøre ut en rapport (se lenger ned på denne siden).

NB! Moduler som endres 1 til 1 vil automatisk få fremtidig varegruppe. For å se disse endringene må du velge Rapporter - Moduler med fremtidig varegruppe. Denne rapporten vil også vise 1 til mange endringer etter hvert som leverandøren fyller inn fremtidig varegruppe.

Rapport Moduler med fremtidig varegruppe viser både utgående og ny varegruppe:

Rapport Varer med fremtidig modul viser varer som har fått fremtidig modul. Dette gjelder kun varer som har verdi i feltet fremtidig modul.