2.6.2 Nominell og aktuell kubikkmeter for trelast

Omregningsfaktorer for nominell og aktuell kubikkmeter skal angis for relevante trelastprodukter.

Nominell kubikkmeter er volum etter skjæring, men før høvling.

Aktuell kubikkmeter er volum ferdig høvlet vare slik den leveres.

Nominell kubikkmeter registreres i form av en omregningsfaktor med seks desimaler som angir nominelt volum trelast i kubikkmeter per prisenhet.  Aktuell kubikkmeter registreres i form av en omregningsfaktor med seks desimaler som angir aktuelt volum trelast i kubikkmeter per prisenhet