Varedetaljer

1. Det grønne plusstegnet indikerer at varen er nyopprettet.

2. Nyopprettet vare kan publiseres (sendes til godkjenning) eller slettes.

3. Ved å trykke på Varedetaljer kan man se og endre informasjon på varen.

I NOBB Leverandør er det 3 ulike abonnementsstyper som angir hvilken type varetekst som skal registreres, velg ut fra ditt abonnement:

Varedetaljer:

• Varetype

• varetekst 1

• Varetekst 2 - tilleggsinformasjon

• Varetekst - digitale kanaler

• Leverandørens varenummer

• Produsentens varenummer

• Prisenhet

• Opprinnelsesland

• NOBB modulnummer

• Erstatter NOBB-nummer: hvis varen erstatter en eksisterende vare, skal den gamle NOBB-nummer registreres her.