Markedsinformasjon

Det som registreres her benyttes i nettbutikker rettet mot både forbrukere og proffsalg.

Markedsinformasjon:

• Varebeskrivelse

• Søkeord (synonym, nøkkelord) - Dette feltet kan benyttes for å legge inn synonymer for produktet, eller relevante søkeord. Søkeord skal være entallsord, og flere ord adskilles med komma og mellomrom. Søkeord ikke må være for generelle, f.eks. trelast eller VVS er ikke gode søkeord. Feltet brukes til søk på http://NOBB.no.

• Produktfordel 1-5

• Modellnavn

• Serienavn