Klar til publisering (Priser)

Hvis du har abonnement NOBB Total vil Priser vises i menyen på venstre-siden.

Vær oppmerksom på at dersom du har lastet opp veldig mange priser vil det ta noen sekunder før denne oversikten viser alle prisene.

Her vises alle NOBB indeksprisene som ikke er oversendt til bruker siden.

Ønsker du å kvalitetssjekke prisene før de publiseres, marker varene og trykk på Eksport (filen kan ikke brukes til pris-import).

Sjekk prisene. Prisene kan korrigieres manuelt (på varen) eller ved å importere en ny pris-import mal.

For å publisere prisene marker varene og trykk på Publiser.

Bekreft at du vil publisere prisene.

Husk at publiserte priser ikke kan endres.

Velg OK på Suksess. Dette må gjøres før prisene blir publisert.

Hvis det finnes flere alternative leverandørvarer som har status Ny, så anbefaler vi å bruke Avansert søk og Opprettet dato for å finne nylig opprettet varer: