Hvordan bruke Avansert søk

Varer

Fra menyen på venstre side velg Alle (under Varer).

Her kommer oversikt over alle varer. Trykk på knappen Avansert søk.

Her kan du kombinere søk på flere datafelter i samme operasjon.

For eksempel: Finn aktive standardvarer som mangler dokumentasjon, se her.

Alternativ Leverandør

Fra menyen på venstre side velg Alle (under Alternativ leverandør).

Her kommer oversikt over alle alternative varer. Trykk på knappen Avansert søk.

Her kan du kombinere søk på flere datafelter i samme operasjon.

For eksempel: Alle alternative varer med godkjenningsstatus: Endret, ikke publisert for en leverandør:

Bilder

Fra menyen på venstre side velg Bilder.

Her kommer oversikt over alle bilder. Trykk på knappen Avansert søk.

For eksempel: alle produkt bilder lastet opp i en bestemt periode

Dokumenter

Fra menyen på venstre side velg Dokumenter.

Her kommer oversikt over alle dokumenter. Trykk på knappen Avansert søk.

For eksempel: Alle FDV dokumenter som ikke er i bruk