Endre modul

Finn og åpne modul.

Trykk Endre for å kunne redigere informasjon på modulen:

Trykk Lagre eller Avbryt.

Modulbeskrivelse

Beskrivelses-feltet finnes på modul (modulbeskrivelse) og vare (varebeskrivelse), på bruke-siden vises dette som ett felt. Legges teksten på modul, kobles den til alle varene i modulen. Ønsker du å laste opp modulbeskrivelse gjøres det ved å eksportere moduler til Excel, legg inn teksten i filen og last opp endringene.

Det er også mulig å opprette en ny vare fra modulen ved å trykke på Opprett vare: