ProduktDokumentasjon er viktig

Spesielt er dette viktig i fanen som heter ProduktDokumentasjon (1).  Det er viktig at du først henter frem de produktgrupper som er relevante (legg til produktgrupper (2)) og legger til de dokumenter som du mener er viktig for å dokumentere ditt prosjekt. Her har du som håndverker også mulighet å legge til annen type dokumentasjon og ikke bare FDV. (som filtret henter ut automatisk) dett gjøre ved at du i hver produktgruppe (i dette tilfelle Baderom, Badstue (3)) sjekker om alle ønskelige dokumenter er der, det gjøres ved å trykke på legg til dokumenter (4). Dersom du vil fjerne dokumentasjon kan du trykke på søpplebøtta (5) for dokumentet eller fjerne hele produktgruppen. Selv om du fjerner dokumenter er de fortsatt tilgjengelige.