Oppstarts-webinar NOBB Leverandør

Den nye versjonen av NOBB Leverandør ble lansert 24. mars, i den forbindelse inviterte Byggtjeneste til gratis oppstarts-webinar for å hjelpe deg i gang.

Dette har vi ventet på lenge, endelig er den nye løsningen klar for lansering. 24. mars kunne du ta den i bruk. De som har erfaring fra den forrige løsningen vil kjenne seg igjen, men vil fort oppdage at mange ting har blitt enklere og mer intuitivt.

Hovedpunkter:
  • Hvordan logge inn

• Generell visning av løsningen

• Oppretting og endring av modul og vare

• Eksport og import

• Produktbilder og dokumentasjon

• Mulighet til å stille spørsmål direkte i chatten