Hva skjer med VA/VVS prosjekt?

Fra slutten av første kvartal 2024 ble den nåværende NOBB VAVVS-databasen slått sammen med NOBB (Norsk Byggevarebase). Dette førte til en felles teknisk NOBB-plattform for VAVVS og bygg, som ble en stor forbedring for næringen. En felles database hadde vært etterspurt og førte til like regler og database-struktur. I tillegg ga den nye felles plattformen muligheten til å være bedre rustet til å møte fremtidige markedskrav og kundebehov, sikre god kvalitet på produktdata og bidra til digitalisering i byggenæringen.

Som følge av sammenslåingen ble «NOBB VAVVS-prosjektet» avviklet og erstattet av en helt ny og moderne versjon av NRFdatabasen.no , som ble en felles løsning for både bygg og VAVVS.

I NOBB.no kan man:

• Enkelt laste ned dokumentasjon fra et søkeresultat.

• Gratis laste ned dokumentasjon og produktdata for 10 varer om gangen.

• Tegne et brukerabonnement som gir tilgang til å laste ned store mengder produktdata og dokumentasjon.