Har du valgt feil varetype?

Det er ikke mulig å endre varetyper etter at varene er godkjent og publisert til nobb.no

Endring fra Standardvare til Spesialvare:

En løsning er å melde ut varer med feil varetype og opprette nye varer med riktig varetype:

• sett inn UTG (utgått) på leverandørensvarenummer og Varetekst 1 i tilleg til eksisterende tekst for å kunne gjenbruke disse på nye varer med korrekt varetype

• opprett varene på nytt og legg inn NOBB nummer på utgått vare på den nyopprettet vare på datafelt Erstatter NOBB-nummer