Hvordan komme i gang

Gå inn på Byggtjeneste.no, velg logg inn på høyre side. og last ned NOBB Kontrakt til skrivebordet.

Når du åpner NOBB Kontrakt kommer du til bilde nedenfor. Har du glemt passord kan du be om nytt ved å sende epost til support@nobb.no. Vær oppmerksom på at det kreves abonnement for å logge på NOBB Kontrakt.

Dersom du skal benytte NOBB Kontrakt via Citrix/terminalserver ber vi om at du kontakter support@nobb.no for eget oppsett.

NOBB Kontrakt kan ikke kjøres på Mac.