Hvordan logger du deg inn på ByggDok

Start med å kontakte din lokale byggevarehandel, de vil gi deg brukernavn og passord for å kunne logge deg inn på ByggDok.

De vil også gi deg den nødvendige opplæringen for bruk av programvaren.

Skriv inn www.byggdok.no i nettleseren og fyll ut brukernavn og passord.

På den første siden vises tre bokser Prosjekter, Opprett Prosjekt og Opprett Boligmappa prosjekt.

Under vises 6 bokser, disse vil med tiden fylles ut med de prosjekter du har opprettet og er de 6 mest aktive prosjektene som du jobber med.