Hvordan legge til flere brukere?

Logg det først inn på ByggDok.no.

Trykk på ditt navn (1), da vil du komme inn på din Profil.

Kontroller at firmanavn og org. nr. stemmer under Firma Info (2). Hvis ikke gi direkte beskjed til din forhandler og de vil endre dette i sitt system.

Du har allerede mottatt et brukernavn og passord fra din lokale byggevarehandel. Dette er en administrator bruker, det vil si at du har muligheten å opprette flere brukere som kan logge seg inn på ByggDok med eget passord.

Du har mulighet å opprette nye eller slette brukere under Brukere (3).  Det er viktig at du huker av for Firma Admin hvis personen du gir tilgang til skal ha muligheten til å gjøre endringer.