Hvordan bli kunde hos Boligmappa.no

Hvis du ikke har et abonnement hos Boligmappa.no , kan du søke om dette via ByggDok. Klikk på ditt navn, trykk på boligmappa på venstre side. Søk om tilgang.

Din søknad sendes til oss og vi kommer med et tilbud om bruk av Boligmappa. Når kontrakten er signert vil Boligmappa sende ut brukernavn og passord.

Har du allerede et abonnement, trykk på navnet ditt, legg inn brukernavn og passord, og lagre. Hvis du ikke har kjøpt abonnementet via Norsk Byggtjeneste AS som forhandler, ønsker vi i tillegg en melding fra dere slik at vi kan registrere dere som bruker. Dette meldes inn på support@nobb.no