1.6 Bilde regler

Produktbilder:

Alle Standardvarer, Display og Sammensatte varer må ha minimum ett produktbilde tilknyttet. Spesialvarer og Tjenestevarer kan ha produktbilde, men dette er ikke et krav.

Det er tillatt å knytte flere enn ett Produktbilde til samme vare, men da må det angis hvilket bilde som er varens hovedbilde. I tillegg må bildene ha angitt side og vinkel

Miljøbilder:

Det er tillatt å knytte flere Miljøbilder til en vare. Miljøbilder skal vises varen i bruk, f.eks. et ferdig lagt parkettgulv.

Energietikett:

Energietikett for produkter som omfattes av energimerkeforskriften.

Logoer:

Det er tillatt å knytte flere Logo’er til en vare. Logo skal representere varens Corporate brand eller Brand.