Min side

Min side - her kan man endre bruker informasjon, og se/slette sortimenter og lagrede søk.

For abonnement NOBB Data Total er det mulig å velge en personlig filtrering som settes på din brukerprofil.

Ved å markere «Jeg ønsker å se standard varer med pris» vil bruker kun ha tilgang til å se/søke i varer som tilhører kanalen NOBB Total. Ved å velge dette utelater man varer som kun finnes i kanalen NOBB VA/VVS fra søkeresultatene:

Les mer om abonnementstyper her: Abonnementstyper/Brukertilgang