Send oppstartsmail til din kunde

For at din kunde skal kunne logge seg på ByggDok og se kun sine egne prosjekter må du sende de en oppstartsmail.

Start med å velge kunde.

Vi har valgt Norsk Byggtjeneste AS, og ved å trykke på pilen til høyre så kommer en nedtrekkmeny. Velg Send oppstartsmail

Velg Ny bruker i nedtrekksmenyen.

Fyll ut alle felter og trykk Send.

Din kunde vil motta et brukernavn og passord samt link til informasjon om ByggDok.

Vår anbefaling er at de som får en oppstartsmail også får opplæring i produktet samtidig.

Du kan også slette eller opprette nye brukere for din kunde. Eksisterende brukere kan ikke redigeres. Dette er litt ulik rutine som ved opprettelse av nye bruker på kjede- og butikknivå.